24 Kasım 2014 Pazartesi

Maral Dizisi - Maral Dizisi Konusu - Maral Dizisi Oyuncuları - Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor



MARAL DİZİSİ 


Hazal Kaya ekranlara Maral ile dönüyor. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrolünde Hazal Kaya ile en son Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehsade Beyazıt olarak rol alan Aras Bulut İynemli rol alacak.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Hazal Kaya en son A.Ş.K dizisinde rol almış ancak dizi reytinglerde tutunamamış ve 13. bölümde final yapmıştı.

A.Ş.K dizinden sonra hiç bir projeyi kabul etmeyen Hazal Kaya, Acun Ilıcalı ile anlaşmış ve Tv8 ekranlarından yayınlanacak olan Maral dizisinde başrol teklifini kabul etmişti.

Son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Seyfi karakteri ile karşımıza çıkan Ekin Koç ile başrolü oynayacağı söylenen Hazal Kaya'nın asıl partneri belli oldu ve bu partner Aras Bulut İynemli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Mete karakteri ile yıldızı parlayan Aras Bulut İynemli, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehsade Beyazıt olarak çok beğenilmişti.

Tv8 Ekranlarında yayınlanacak olan diziler arasına giren Maral dizisinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

Yayın tarihi belli olmayan dizinin konusu da henüz belli değil ilerleyen zamanlar içerisinde dizinin konusu ve yayın tarihi belli olduğu zaman sitemizde bulabilirsiniz...

MARAL DİZİSİ OYUNCULARI 

Hazal Kaya
Aras Bulut İynemli

MARAL DİZİSİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI 












maral dizisi, maral dizisi konusu, maral dizisi oyuncuları, maral dizisi oyuncu kadrosu, maral dizisi nerede çekiliyor, maral dizisi ne zaman başlıyor, maral dizisi hikayesi, maral dizisi aras bulut iynemli , maral dizisi hazal kaya, maral dizisi tv8, hazal kayanın yeni dizisi maral zaman başlıyor, aras bulut iynemli yeni dizisi maral ne zaman başlıyor, hazal kayanın yeni dizi hangi kanalda başlıyor, aras bulut iynemli yeni dizisi hangi kanalda başlıyor, maral dizisi resimleri, maral dizisi fotoğrafları 

0 yorum:

Yorum Gönder