25 Kasım 2014 Salı

Beyaz Karanfil Neden Yayından Kaldırıldı - Beyaz Karanfil Niye Yayınlanmıyor - Beyaz Karanfil Niye Bitti



BEYAZ KARANFİL NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI 


Yayından kaldırılan dizilere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Bu dizilerin arasına Beyaz Karanfil dizisi de girdi.

Bu sezon 20'den fazla dizi yayından kaldırıldı. Nedeni ise reytingler izleyici artık çok seçici ve projelerin bir çoğu bir birinin aynısı ve izleyici artık her sahneyi olmadan tahmin edebiliyor.

Beyaz Karanfil dizisi de Kurtlar Vadisi ekibinin yeni dizisiydi.

Başrolünde ki bütün oyuncular Kurtlar Vadisi'nin eski oyuncularıydı.

Büyük heveslerle Atv ekranlarında başlayan dizi reytinglerin son kurbanı oldu ve 27 Kasım Perşembe akşamı dizinin son bölümü yani 6. bölümü yayınlanacak.

Bu sezon Atv'nin bir çok dizisi tuttu ancak bir çoğu da tutmadı. Diğer Yarım dizisinden sonra Beyaz Karanfil dizisi de Atv'nin kaldırdığı diziler arasına girdi.

Kurtlar Vadisi dizisinden ayrılan Kenan Çoban, Beyaz Karanfil dizisi ile izleyici karşısına çıktı ancak diziden ayrıldığına değmemişe benziyor.

Kurtlar Vadisi hala zirvede otururken Beyaz Karanfil yayınlandığı ilk bölümden beri ilk ona hiç giremedi.

Beyaz Karanfil dizisi 27 Kasım Perşembe akşamı 6. bölümü ile ekranlara veda edecek.













beyaz karanfil dizisi neden yayından kaldırıldı, beyaz karanfil niye yayınlanmıyor, beyaz karanfil niye bitti, beyaz karanfil neden yok, beyaz karanfil bitti mi, beyaz karanfil bu hafta neden yayınlanmadı, beyaz karanfil ne zaman yayınlanacak, beyaz karanfil niye bitti, beyaz karanfil neden bitti, beyaz karanfil yok mu, beyaz karanfil neden yayınlanmıyor, beyaz karanfil neden yayınlanmadı, beyaz karanfil niye yayınlanmadı

0 yorum:

Yorum Gönder