22 Eylül 2014 Pazartesi

Paramparça Dizisi - Paramparça Dizisi Konusu - Paramparça Dizisi Oyuncu Kadrosu - Paramparça Dizisi Zaman Başlıyor

PARAMPARÇA DİZİSİ

Star Tv yeni sezon da fırtına gibi eseceğe benziyor.

Bir çok dizisi ile reytinglerde her hafta en üst seviyelerde olan Star Tv bu sezonda da en üst seviyelerde olacak gibi gözüküyor.

Yeni sezon için bir çok iddialı dizisi olan Star Tv başrol oyuncuları ile iddialı bir dizi daha yayınlıyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Paramparça dizisi yakında Star'da izleyici ile buluşacak...

Ben Olsaydım olarak düşünülen dizinin adı Paramparça olarak değiştirilmişti...

PARAMPARÇA DİZİSİ KONUSU 

Gülseren ile Dilara'nın doğum anı ile başlıyor hikayemiz çünkü doğum ile hayatları değişir. Dilara ve Gülseren'in çocukları karışır ve Gülseren'in kızı Cihan ile Dilara çiftine Dilara'nın kızı ise Gülseren'e verilir.

Gülseren kızının adını Hazal, Cihan ve Dilara ise kızlarının adını Cansu koyarlar. Cansu'nun trafik kazası sonucu Cihan ve Dilara kızlarının karıştığını ve kızlarının nerede nasıl hayat yaşadığını merak edip endişelenmeye başlarlar ve kızlarını aramaya koyulurlar.

Sonunda ise Gülseren'e ulaşırlar ve olaylar birbirini seğreder


BEN OLSAYDIM DİZİSİ OYUNCULARI

Erkan Petekkaya
Nurgül Yeşilçay
Paramparça Özkan Kimdir - Tolga Tekin Kimdir
Alina Boz Kimdir - Paramparça Hazal Kimdir  
Burak Tozkoparan Kimdir - Paramparça Ozan Kimdir
Cemal Hünal
Ebru Özkan

BEN OLSAYDIM DİZİSİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ







paramparça dizisi, paramparça dizisi konusu, paramparça dizisi oyuncu kadrosu, paramparça dizisi oyuncuları, paramparça dizisi ne zaman başlıyor, paramparça dizisi başrol oyuncuları kimler, paramparça dizisi hangi gün başlıyor, erkan petekkayanın dizisi ne zaman başlıyor, nurgül yeşilçayın yeni dizisi ne zaman başlıyor, paramparça dizisi erkan petekkaya, paramparça dizisi nurgül yeşilçay, paramparça dizisi star tv, star tvnin yeni dizileri, star tvnin yeni dizisi paramparça, paramparça star tv, paramparça dizisi erkan petekkaya nurgül yeşilçay, nurgül yeşilçayın yeni dizi paramparça dizisi rolü ne,www.diziveoyunculariblogspot.com.tr erkan petekkayanın yeni dizisi paramparça dizisi rolü ne, 

0 yorum:

Yorum Gönder