11 Temmuz 2014 Cuma

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU FOX TV

kocamın ailesi dizisi
KOCAMIN AİLESİ OYUNCULARI

Fox Tv'nin yeni dizisi Kocamın Ailesi izleyici ile buluştu. Her hafta perşembe akşamları 21.00 da Fox Tv de yayınlanacak olan Kocamın Ailesi dizisi ilk bölümü izleyiciden tam not aldı. Dizide Tarık ve Yonca yeni bir apartmana taşınırlar. Taşındıkları apartmandaki komşuları 25 yıldır kayıp çocuklarının hasretini çekmektedirler ve Tarık'ı çocukları gibi görmeye başlarlar. Yonca ise bu duruma bir türlü alışamıyor. Bakalım iki ailenin ilişkileri naısl gelişecek.

Kocamın ailesi dizisinin başrollerinde Selen Seyven (YONCA) ve Gökhan Alkan (TARIK) yer alıyor. İşte dizideki diğer oyuncular ve karakterleri...

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Kocamın Ailesi dizisi Yonca (SELEN SEYVEN)
Kocamın Ailesi dizisi Tarık (GÖKHAN ALKAN)
Kocamın Ailesi dizisi Gülay (BUSE ARSLAN
Kocamın Ailesi dizisi Tülay (FÜSUN KOSTAK)
Kocamın Ailesi dizisi Miray (SERAY KAYA)
Kocamın Ailesi dizisi Fatih (AHMET KAYAKESEN)
Kocamın Ailesi dizisi Ümit (DENİZHAN KINACIGİL)
Kocamın Ailesi dizisi Can (GENCO ÖZAK)
Kocamın Ailesi dizisi Şeniz Yenge (YEŞİM SALKIM)
Kocamın Ailesi dizisi Mukadder (AYŞENGİL ŞAMLIOĞLU)
Kocamın Ailesi dizisi Pelin (BEREN GÖKYILDIZ)
Kocamın Ailesi dizisi Hakan (KADİR KANDEMİR)
Kocamın Ailesi dizisi Beki (KAAN KÜÇÜK)
Kocamın Ailesi dizisi Fulden (MELİSA DOĞU)
Kocamın Ailesi dizisi Gazanfer (ŞEHSUVAR AKTAŞ)
Kocamın Ailesi dizisi Esma (ZUHAL YALÇIN)
Kocamın Ailesi dizisi Zafer (ERMAN OKAY)
Kocamın Ailesi dizisi Hikmet (YILDIZ KÜLTÜR) 

Kocamın ailesi dizisinin yönetmen koltuğunda Şafak BAL oturuyor. Senaryo ise Nuray USLU ve Verda PAS'a ait.

Kocamın Ailesi dizisi her hafta Perşembe akşamları saat 21.00 da FOX TV ekranlarında olacak. Dizinin ilk iki bölümü yayınlandı. 3. bölümü 17 temmuz 2014 Perşembe saat 21.00 da.

KOCAMIN AİLESİ YONCA(SELEN SEYVEN) KİMDİR?

Dizinin başrolündeki YONCA İnsan Kaynakları Müdürüdür. Tarık'ın eşidir. Yonca, Güzel, başarılı, modern bir kadındır. Yonca'nın bir derdi var oda kalabalık aile. Yıllarca babasının kalabalık ailesinden annesinin neler çektiğini gördüğü için geniş aileye gıcık olmaktadır. Tarık’la evlenmesinin en büyük nedeni ise Tarık'ın geniş bir ailesinin olmamasıdır. Fakat taşındıkları apartmanda işler istediği gitmeyecektir.

KOCAMIN AİLESİ TARIK (GÖKHAN ALKAN) KİMDİR?

Dizide Tarık yakışıklı bir cerrahtır. Yonca ile evlenmiştir. Tarık 5 yaşında evlatlık verilmiş ve Almanya'da büyümüş. Bu yüzden aile hasreti çekmektedir. Yeni taşındıkları apartmandaki aile de tam Tarık'ın istediği gibi bir ailedir. Fakat eşi Yonca bakalım bu duruma nasıl alışacak.


KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ 1.BÖLÜM ÖZETİ - 3 TEMMUZ 2014

Yonca ve Tarık, iki kişilik hayatlarında sessiz sakin yaşarken, kendilerini babaanneli, yengeli, amcalı, bol kardeşli Ar ailesinin ortasında bulurlar. Tarık 5 yaşından beri özlemini çektiği geniş aileye komşu evlat olurken, Yonca uğrunda bekar kalacak kadar korktuğu geniş bir aileye komşu gelin oluvermiştir. Ar ailesi ise bambaşka bir trajedi ve gizemle için için kaynamaktadır.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ 2.BÖLÜM ÖZETİ - 10 TEMMUZ 2914

Ar ailesinin kayıp oğlu kim? Mukadder, kendisine anne diyen oğlanı aileden neden gizliyor? Engin olduğunu söyleyen genç, Mukadder'den ne istiyor? Aldatıldığını öğrenen Tülay büyük yüzleşmeyle nasıl baş edecek? Yonca, istenmeyen gelin olmaya ne kadar tahammül edecek? Gülay, Ümit'le barışıyor mu? Fatih Miray'ın başına ne dertler açıyor?

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ 3.BÖLÜM ÖZETİ - 17 TEMMUZ 2014

-

kocamın ailesi dizisi oyuncuları, kocamın ailesi dizisindeki oyuncular kimdir, kocamın ailesi oyuncusu, kocamın ailesi yayın günü ve saati, fox kocamın ailesi dizisi, kocamın ailesindeki oyuncuların gerçek adları, kocamın ailesi ahmet kayakesen kimdir, kocamın ailesi ümit kimdir, dizi, kocamın ailesindeki doktor kimdir, kocamın ailesi 1.bölümde neler oldu, kocamın ailesi 2. bölüm özeti, kocamın ailesi karakterleri

0 yorum:

Yorum Gönder