11 Temmuz 2014 Cuma

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU

kiraz mevsimi dizisi
KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Fox Tv yeni dizileri ile en çok izlenene kanallardan. Hem yaz dizileri hem de yeni sezon için bir çok iddialı diziyi izleyicisi ile buluşturan Fox Tv yeni dizilerinden birisi de Kiraz Mevsimi. Kiraz mevsimi dizisi 4 temmuzda izleyicisi ile buluştu. İzleyiciden tam not alan Kiraz Mevsimi yeni bir gençlik dizisi. Dizide Özge Gürel, Serkan ÇayoğluDağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya gibi oyuncular yer alıyor.

Dizide genç moda tasarımcısı Öykü (Özge Gürel) çocukluk aşkı (Dağhan Külegeç) ile yeni hoşlandığı ortağı olan Ayaz (Serkan Çayoğlu) arasında kalmıştır. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir aşk hikayesi yaşanacak...İşte Kiraz Mevsimi dizisinin oyuncuları ve karakterleri...

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ OYUNCULARI

Kiraz Mevsimi dizisi Öykü Acar (ÖZGE GÜREL) Kimdir, Kaç Yaşında TIKLA >>>
Kiraz Mevsimi dizisi Ayaz Dinçer (SERKAN ÇAYOĞLU) Kimdir, Kaç Yaşında TIKLA >>>
Kiraz Mevsimi dizisi Mete Uyar (DAĞHAN KÜLEGEÇ)
Kiraz Mevsimi dizisi Şeyma Çetin (NİLPERİ ŞAHİNKAYA)
Kiraz Mevsimi dizisi Burcu Uyar (NİHAL IŞIKSAÇAN)
Kiraz Mevsimi dizisi Emre Yiğit (ARAS AYDIN)
Kiraz Mevsimi dizisi İlker Korkmaz (SERKAN BÖREKYEMEZ)
Kiraz Mevsimi dizisi Sibel Korkmaz (FATMA TOPTAŞ)
Kiraz Mevsimi dizisi Önem (NESLİHAN YELDAN)
Kiraz Mevsimi dizisi Bülent (HAKAN ÇİMENSER)
Kiraz Mevsimi dizisi Cem (TANER BERKE SARIKAYA)
Kiraz Mevsimi dizisi Gülseren (CANAN SARAN)
Kiraz Mevsimi dizisi Doğan (BURAK ŞAHAN GÖNÜLTAŞ)
Kiraz Mevsimi dizisi Meral (AYŞEGÜL İNAL)

Kiraz Mevsimi dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstlenmiş. Dizinin Yönetmeni ise Filiz Gülmez Pakman. Senaryo Aslı Zengin.

Kiraz Mevsimi dizisi her hafta cuma akşamları saat 21.00 da Fox Tv ekranlarında olacak.

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ(SERKAN ÇAYOĞLU) KİMDİR

Kiraz mevsimi dizisinde Ayaz karakteri 27 yaşında yakışıklı, atletik bir yapıya sahip başarılı bir mimardır. Mimarlık ofisinde arkadaşı Mete ile beraber çalışmaktadırlar. Ayaz babasını daha çocukken trafik kazasında kaybetmiş, annesininde işleri nedeni ile babaannesinin yanında büyümüştür. Özellikle annesinin babasının ölümünden sonra yaşadığı ilişki ,annesiyle arasını daha da açar. Ayaz, dış görünümüne önem veren, lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biridir. Ayaz Öykü'ü görünce ondan hoşlanacaktır.

KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ(ÖZGE GÜREL) KİMDİR 

Dizinin ana karakteri Öykü 22 yaşında tekstil ve moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Öykü'nün annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır babası ise onları tekretmiştir. Öykü'nün bir de 15 yaşında Cem adında erkek kardeşi vardır. Öykü2nün en iyi arkadaşı Mete'nin kardeşi Burcu'dur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.


KİRAZ MEVSİMİ 1.BÖLÜM ÖZETİ 4 TEMMUZ 2014

Öykü’nün en büyük hayali bir gün modacı Önem Dinçer‘le tanışmak ve çizimlerini göstermektir. Moda evi açılışını fırsat bilerek hayalini gerçekleştirmek için açılışa giden Öykü, Önem’le tanışamasa da çizimlerini asistanına ulaştırmayı başarır. Bu bile Öykü için büyük bir adımdır. Hayatında heyecanlı bir bekleyiş başlamıştır. Öykü’nün hayatındaki tek heyecan bu değildir. Çocukluk yıllarından beri aşık olduğu Mete’ye de açılmayı planlamaktadır. Ama hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve Mete’yle olan ilişkisi büyük bir çıkmaza girer. Bu arada tesadüfler sonucu tanıştığı Ayaz’la aralarında daha ilk andan itibaren soğuk rüzgarlar esmeye başlar ama kader onları her fırsatta bir araya getirmeye kararlıdır.

KİRAZ MEVSİMİ 2.BÖLÜM ÖZETİ 11 TEMMUZ 2014

Öykü Mete’ye olan aşkını Ayaz’ın anlamasına şaşkın ve ona böyle bir koz verdiği için gergindir. Diğer yandan da Ayaz’ın sikayetini geri almasi için ikna edici bir yol bulmaya çalışır. Doğan ve Cem’in Ayaz’dan özür dilemelerini sağlar fakat Ayaz geri adım atmaz.. Öykü'nün de vazgecmeye niyeti yoktur. Öykü’nü Ayaz’ı vazgeçirme çabaları onları birbirlerine yakınlaştıracak olaylara sebep olur. Bu arada Mete ve Şeyma’nın arkadaşlıkları başlar başbaşa yemeğe çıkarlar. Ayaz’ın Şeyma’yla tanışmasında yaşananlar Mete de soru işareti bırakır.. Burcu , Emre’ye olan duygularını açıklamaya karar verir. Bunun için Öykü’nün de yardımıyla bir sinema organizasyonu yapar. Ama gece hiç de düşündüğü gibi bitmez..

kiraz mevsimi dizisi, kiraz mevsimi oyuncuları, kiraz mevsimi dizisindeki oyuncular, kiraz mevsimi ayaz kimdir, kiraz mevsimi ayaz biyografisi, kiraz mevsimi serkan çayoğlu, kiraz mevsimi dizisindeki oyuncuların gerçek isimleri, fox kiraz mevsimi, kiraz mevsimi dizisi 2. bölüm, kiraz mevsimi özeti,

0 yorum:

Yorum Gönder