11 Temmuz 2014 Cuma

DİĞER YARIM DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU ATV

diğer yarım dizisi
DİĞER YARIM DİZİSİ OYUNCULARI

Atv'nin yeni dizisi Diğer Yarım yayınlandığı ilk bölümden bu yana çok ilgi gördü. Diğer yarım dizisi ilk bölümü 20 haziranda yayınlandı ve izleyiciden tma not aldı. Her hafta Cuma akşamları  21.15 te ATV ekranlarında.

Dizide ayrılan bir çiftin ikiz kızlarının yıllar sonra tanışması konu ediliyor. İkizlerden birisi annesinin yanında diğeri ise babasının yanında büyümüştür. Birisi kapalı bir kız, diğeri ise daha modern. İkizlerin farklı yaşamı... Anne, babalarını bi,r araya getirmeye çalışan ikiz kızların hikayesi.

Dizinin başrollerinde Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu ve Orhan Kılıç yer alıyor. Dizideki ikizleri Gonca sarıyıldız canlandırıyor. Çoğu kişi Zeynep ve Esma'yı farklı kişi canlandırıyor sanıyor. Gerçekte ikisini de Gonca Sarıyıldız canlandırıyor. İşte dizinin oyuncuları ve karakterleri...

DİĞER YARIM DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Diğer Yarım Dizisi Meryem (İPEK TUZCUOĞLU)
Diğer Yarım Dizisi Ecevit (ORHAN KILIÇ)
Diğer Yarım Dizisi Esma (GONCA SARIYILDIZ)
Diğer Yarım Dizisi Zeynep (GONCA SARIYILDIZ)
Diğer Yarım Dizisi Tarık (YAMAÇ TELLİ) 
Diğer Yarım Dizisi Poyraz (ALİCAN ALBAYRAK)
Diğer Yarım Dizisi Emine (CANAN MAKTAL)
Diğer Yarım Dizisi Afet (EDA ÇATALCAM)
Diğer Yarım Dizisi Dursun (SAİT GENAY)
Diğer Yarım Dizisi Asiye (GÜLEN KARAMAN)
Diğer Yarım Dizisi Devran (RUHİ SARI)
Diğer Yarım Dizisi Sabri (MURAT GARİPOĞLU)
Diğer Yarım Dizisi Fikri (SOMER KAVRAN)
Diğer Yarım Dizisi Zeynep (NEVRA SEREZLİ)

Diğer yarım dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlenmiş. Yönetmen koltuğunda Veli Çelik bulunuyor. Dizinin senaryosu ise Eda Tezcan ve Gülbike Sonay Üte'ye ait.

Diğer yarım dizisi her hafta Cuma akşamları 21.15 te ATV'de...

DİĞER YARIM DİZİSİ ESMA(GONCA SARIYILDIZ) KİMDİR
Diğer yarım dizisinde ikizlerden kapalı olan kız. Ecevit ve Meryem'in kızı. Annesinin yanında büyümüştür ve mutahassıp bir aile içinde yetişmiştir. Tesettür giyim tarzı ile diğer ikizindençok farklı bir hayatı vardır.

DİĞER YARIM DİZİSİ ZEYNEP(GONCA SARIYILDIZ) KİMDİR
Diğer yarım dizisindeki ikizlerden daha modern giyinen kız. Babasının yanında büyümüştür. Çok becerikli hamarat bira zda hırçın bir kızdır.

DİĞER YARIM DİZİSİ 4.BÖLÜM ÖZETİ 11 TEMMUZ 2014

11 Temmuz 2014 Cuma akşamı yayınlanan 4. bölümünde Zeynep ve Esma yer değiştirler. Esma Zeynep'in yerine Zeynep'te Esma'nın yerine geçer. Fakat gittikleri ortamda aileleri kızlarının değiştiklerini anlar. Kızların yeni hallerini şaşkınlıkla karşılayan iki aile de ne yapacaklarını bilemez halde bu değişimin sebebini öğrenmeye çalışırlar. Tüm şaşkınlığın üstüne Sabri'nin Meryem'i kendisine istediğini söylemesi Meryem'i kızdırırken Sabri'yi ise hayal kırıklığına uğratır. Her iki aile de durumun şokundan kurtulduktan sonra kızlarının yeni halleriyle kabullenmeye çalışır. Anne özlemi yaşayan Zeynep, Baba özlemi yaşayan Esma bu sayede aileleri ile hasret gidermeye çalışırlar. Esma babasıyla kaçırdığı yılların acısını çıkarırken mutludur ancak âşık olduğu Tarık'la beklemediği bir arkadaşlık durumuna girmiştir. Zeynep ise tekne partisinde görüp hoşlandığı Poyraz'la yeniden karşılaşmanın şaşkınlığını yaşamaktadır. Devran teknede Afet'in bıraktığı cüzdanı bulur ve Poyraz'ın ısrarıyla içinden çıkan numarayı arar.

diğer yarım dizisi oyuncuları kimdir,diğer yarım dizisi ikizleri, diğer yarım ikizler gerçek ikiz mi, diğer yarım esma ile zeynep gerçekten ikiz mi, diğer yarım esma kim, diğer yarım zeynep kim, diğer yarım esma ile zeynep kardeş mi, diğer yarım yamaç telli kimdir, diğer yarım dizisi tarık kim, diğer yarım dizisi oyuncuları kim, diger yarim dizisi, dıger yarım dizisi oyuncuları, diğer yarım esma gerçekte kimdir, diğer yarım ikizlerin adı, diğer yarım ikizlerin gerçek adı nedir, atv diğer yarım oyuncuları,diğer yarım poyraz, diğer yarım canan maktal 

0 yorum:

Yorum Gönder