18 Şubat 2015 Çarşamba

Yarın Okullar Tatil mi 19 Şubat 2015

kar-tatili
19 ŞUBAT PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar yoğun bir şekilde devam etmesi ve kuvvetli don olayı beklenmektedir. Valiliğimizce öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 19 Şubat Perşembe günü de 1 (bir) gün ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır” denildi.

İstanbul'da beklenen kar geldi ve yine okullar tatil edildi. 17 Şubat 2015 Salı günü yağan kar nedeni ile 18 Şubat 2015 Çarşamba günü İstanbul'da okullar tatil edildi.
Kar yağışı henüz son bulmadı kar etkisini iyice arttırdı. Şimdi gözler yarın için kar tatili olup olmadığı haberinde. 19 Şubat 2015 Perşembe günü okullar tatil mi? İşte detaylar...
17 Şubat salı günü başlayan kar etkisini arttırdı. İstanbul'da tüm okullar tatil edildi. Öğrenciler ve veliler yarın okulların olup olmadığını merak ediyor. Valilikten henüz tatil ile ilgili bir açıklama gelmedi.
19 Şubat kar tatili ile ilgili İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yapacağı açıklamaya göre tatil haberini buradan yayınlayacağız...
19 Şubat Kar Tatili Var mı?
İstanbul Valilik Kar Tatili Açıklaması;
"henüz bir açıklama yapılmadı..."

Sizce yarın okullar tatil olur mu?
19 Şubat kar tatili olmalı mı?


0 yorum:

Yorum Gönder