17 Ekim 2014 Cuma

Yılanların Öcü Zahide Diziden Neden Ayrıldı - Ceyda Ateş Yılanların Öcü Dizisinden Neden Ayrıldı - Ceyda Ateş Diziden Neden Çıktı



CEYDA ATEŞ DİZİDEN NEDEN AYRILDI

Show Tv'nın sevilen dizilerinden olan Yılanların Öcü dizisinde geçen bölümde şok yaşandı.

 Zahide karakterini canlandıran Ceyda Ateş rol gereği kendisini astı ve intihar ederek diziden ayrıldı.

Dizinin sevenleri ise Zahide karakterinin rol gereği mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı diziden ayrıldığını merak ediyor.

Zahide karakterini canlandıran Ceyda Ateş'in rolüne ısınamadığı ve pasif gördüğü için diziden ayrılmak istediği ve bu yüzden diziden ayrıldığı söyleniyor.

Son dönemde sevgilisinin ihaneti ve burnunun kırılması ile sıklıkla gündeme gelen Ceyda Ateş şimdi ise diziden ayrılması ile gündeme oturdu.

Hande Soral'ın canlandırdığı Fatma karakterinin daha ön planda olduğu ve Zahide karakterinin geri planda kaldığı için Ceyda Ateş, Yılanların Öcü dizisinden ayrıldı.

Daha önce bir çok dizi ve proje de rol alan Ceyda Ateş son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde Hande karakteri ile bütün dikkatleri üzerine toplamış ve yıldızı parlamıştı.

Yılanların Öcü dizisinde ki rolüne ısınamayan ve rolünün geri planda kaldığını söyleyerek diziden ayrıldı.

Rol gereği ise aşık olduğu Bayram'ın Fatma'ya aşık olduğunu ve Fatma'nın da onun sevdiğini öğrenir ve dilek ağacına gidip kendini asar ve ölür.

Zahide'nin öüm sahnesi ise izleyiciyi ekranlara kitledi ve ekran başındakileri göz yaşlarına boğdu.

CEYDA ATEŞ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ





















yılanların öcü zahide diziden neden ayrıldı, ceyda ateş yılanların öcü dizisinden neden ayrıldı, ceyda ateş diziden neden ayrıldı, zahide diziden neden ayrıldı, ceyda ateş yılanların öcünden niye ayrıldı, yılanların öcü zahide neden öldü, yılanların öcü zahidenin ölümü, yılanların öcü zahide geri gelecek mi, yılanların öcü zahidenin ölümü, yılanların öcü zahide neden öldü, yılanların öcü zahide filmden ayrıldı, yılanlarınn öcü zahide diziden çıktı mı, zahide diziden neden çıktı, zahide diziden çıktı, ceyda ateş diziden çıktı, ceyda ateş diziden çıkma sebebi, yılanların öcü zahide niçin öldü, ceyda ateş niye çıktı, ceyda ateş yılaların öcünden neden ayrıldı mı, zahide yılanların öcünden ayrıldı mı, zahide neden öldü, zahide nasıl öldü, zahide niye öldü, zahide geri gelecek mi

0 yorum:

Yorum Gönder