14 Ekim 2014 Salı

Gönül İşeri Bedir (Can Yaman) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler

GÖNÜL İŞLERİ BEDİR KİMDİR ?

Star Tv'nin iddialı yeni dizilerinden olan Gönül İşleri izleyici ile buluştu. İlk bölümü yayınlanan dizi işleyiciden tam not aldı.

Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen, Fırat Çelik ve Can Yaman'ın paylaştığı dizide usta oyuncu Sezai Aydın da rol alıyor.

İddialı oyuncu kadrosu ile ilk bölümünden sonra sevilen dizi reytinglerde AB'de 2. sırada Totalde ise 7 sırada yer aldı.

Müthiş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Bedir karakteri ile dikkat çeken Can Yaman izleyiciden tam not aldı.

Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile genç kızların yeni gözdesi olacağa benziyor. Peki Can Yaman kim diyeceksiniz bizde sizlere Can Yaman'a tanıtacağız sizlere...

Gönül İşleri Bedir Kimdir, Can Yaman Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler

GÖNÜL İŞLERİ BEDİR KİMDİR?

Sevda'nın ileri ki zamanlarda aşk yaşayacağı bedir aslında zengin bir ailenin oğludur. Kan davasından kaçıp İstanbul'a gelip fakir hayatın içine düşer ve yaşamak için her işi yapar.

Sevda ile büyük aşk yaşayacaktır ve Sevda'nın sevgilisi Tibet'in kıskançlıklarından kötü bir şekilde nasibini alacaktır.

Bedir'in tek bir amacı vardır çocukluğundan beri yaptığı oda polisin işin içine gireceği her şeyden kaçmak çünkü polis işin içine girerse yıllardır kaçtığı kan davasında yakalanma ihtimali olacaktır.

 

CAN YAMAN KİMDİR?

İlk televizyon deneyimi Gönül İşleri olan Can Yaman'ın asıl mesleği avukatlık 2012 yılında Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Can Yaman hakkında pek bilgi yok elimizde hakkında elimize bilgi ulaştığı zaman sitemizde bulabilirsiniz...

CAN YAMAN OYNADIĞI DİZİLER

Gönül İşleri

CAN YAMAN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ




















gönül işleri bedir kimdir, can yaman kimdir, can yaman kaç yaşında, can yaman nereli, can yaman boyu, can yaman kilosu, can yaman biyografisi, can yaman evli mi, can yaman sevgilisi, can yaman oynadığı diziler, can yaman resimleri, can yaman fotoğrafları, can yaman, gönül işleri bedir hangi dizilerde oynadı, gönül işleri bedir resimleri, gönül işleri bedir fotoğrafları, gönül işleri bedir oynadığı diziler, gönül işleri bedir en son hangi dizide oynadı, gönül işleri bedir sevda aşkı ne zaman başlayacak, gönül işleri bedir ile sevda, gönül işleri bedir sevdaya mı aşık, gönül işleri bedir sevda, gönül işleri bedir, can yaman sinem kobal resimleri, gönül işleri bedir ile sevdanın resimleri, can yaman en son hangi dizilerde oynadı, gönül işleri bedir can yaman, gönül işleri bedir sinem kobal

0 yorum:

Yorum Gönder