21 Ekim 2014 Salı

Kızıl Elma Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı - Kızıl Elma Dizisi Niye Yayınlanmıyor - Kızıl Elma Dizisi Final Mi Yaptı - Kızıl Elma Dizisi Ne Zaman Final Yaptı



KIZIL ELMA DİZİSİ NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI

Başrollerini Furkan Palalı, Aslıhan Güner ve usta oyuncu Burak Sergen'in paylaştığı Kızıl Elma dizisi yayından kaldırıldı.

Bir çok dizinin yayından kaldırıldığı dönemde yayından kaldırılanlar kervanına Kızıl Elma diziside katıldı.

Yeni sezonda bir çok dizi usta ve sevilen oyuncular ile iddialı bir şekilde başladı ama bir çoğu ne kadar iddialı oyuncu ve konusu olursa olsun reytinglerde tutunamadı.

Osman Sınav imzalı dizi Milli İstihbarat teşkilatını konu alan dizide Türkiye'nin çıkarları uğruna mücadele eden bir gurup insanın hikayesini anlatıyordu.

Dizide daha önce Zeynep karakterini canlandıran Pelin Akil'de rol almıştı.

Diziye sonradan Aslıhan Güner dahil olmuştu ama dizinin reytingleri kötü gitmişti ve dizi yayından kaldırıldı. 

Trt 1 dizilerinin reytingleri tutumasa da yayından kaldırılma gibi derdi yok deniliyordu tutmasada yayınlanmaya devam ediyor sözü boşa çıkmış oldu. Trt 1 dizileride yayından kaldırılıyormuş.

Dizinin hayranları ise bu duruma çok üzülsede reytinglerde tutunamayan dizi yayından kaldırıldı. 











kızıl elma dizisi neden yayından kaldırıldı, kızıl elma dizisi niye yayınlanmıyor, kızıl elma dizisi final mi yaptı, kızıl elma dizisi ne zaman final yaptı, kızıl elma dizisi yeni bölümleri niye yayınlanmıyor, kızıl elma dizisi niye yayından kaldırıldı, kızıl elma dizisi yayın günü mü değişti, kızıl elma dizisi hangi gün yayınlanıyor, kızıl elma dizisi hangi gün yayınlancak, kızıl elma dizisi, kızıl elma dizisi nerede, kızıl elma dizisi hangi günler, kızıl elma dizisi aslıhan güner, kızıl elma dizisi furkan palalı,

0 yorum:

Yorum Gönder