22 Ekim 2014 Çarşamba

Ütopya Yarışması Yarışmacıları Kimler - Ütopya Yarışmacılarının İsimleri Ne - Ütopya Yarışması Hangi Saatler Yayınlanacak - Ütopya Yarışması Ne Zaman Başlayacak





ÜYOPYA YARIŞMASI

Biri Bizi Gözetliyor ve O Ses gibi yarışmaların yapımcısı John de Mol tarafından geliştirilen Ütopya yarışması Hollanda'da yayınlandığı gün izlenme rekorları kırdı.

Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yapacağı Ütopya yarışması 7 gün sonra izleyici ile buluşacak.

Hollanda'da yayınlandığı gün rekorlar kıran yarışma bakalım Türkiye'de beklenen ilgiyi görecek mi?

Ne yapsa tutan Acun Ilıcalı'nın Ütopya yarışması hafta'nın belli gün ve saatlerde ve internet üzerinden izleyici ile buluşacak.

100'ü aşkın kamera ile izlenecek olan yarışmayı İnternet üzerinden 7 gün 24 saat boyunca yayın yapacak olan yarışmayı belli bir ücret karşılığında izlenebilecek.  

Yarışmacılar dış dünya ile hiç bir bağlantı olmadan 10 ay geçirecek hafta'da 3 eleme gecesi olacak.

15 yarışmacı ile başlayacak olan yarışmaya her ay üç yarışmacı dahil olacak ve yarışmacılar 18 kişi olacak.

ÜTOPYA YARIŞMACILARI BELLİ OLDU ÖGRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İnternet üzerinden takip edip yorum yapan izleyiciden ilk bin kişi işinden seçilen bu yarışmacılar girdikleri günden itibaren yarışmada kalmak için çaba sarfedecekler çünkü yarışmaya dahil oldukları ilk iki hafta giren iki yarışmacı elenecek ve yarışmacı sayısı yeniden 15'e inecek.

Ütopya yarışması ıssız bir arazide çekilecek ve yarışmacılar dışında arazide kemaraman ve yapım ekibinden  hiç kimse olmayacak.

Yarışmacıların tek olduğu arazide herşeylerini kendileri üretip kendileri yiyecekler ve  medeniyetlerini kuracaklar.

Ütopya'da kendi medeniyetini kuracak olan yarışmacılara iki inek ve 25 tavuk verilecek ve tarım yapabilecekleri araç gereç verilecek. 

ÜTOPYA YARIŞMASI YARIŞMACILARI KİMLER

Tv8 Ekranlarında 7 gün sonra izleyici ile buluşacak olan yarışmanın yarışmacıları henüz açıklanmadı yarışma günü siztemizden bulabilirsiniz.

ÜTOPYA YARIŞMASI YARIŞMACILARIN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI


ÜTOPYA YARIŞMASI YARIŞMACILARI HAKKINDA BİLGİLER

Tv8 Ekranlarında 7 gün sonra izleyici ile buluşacak olan yarışmanın yarışmacıları açıklandığı zaman yarışmacılar hakkında sitemizde bilgi bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 ütopya yarışması, ütopya yarışması hakkında bilgi, ütopya yarışması yarışmacıları, ütopya yarışmacıları, ütopya yarışmacıları kim, ütopya yarışmacıları hakkında bilgi, ütopya yarışmacıları kimler, ütopya yarışmacıları resimleri, ütopya yarışmacıları fotoğrafları, ütopya hangi gün yayınlanacak, ütopya yarışması nerede çekilecek, ütopya yarışmasında kaç yarışacı var, ütopya yarışmacıların isimleri, ütopya izle, ütopya yarışmacıların fotoğrafları, ütopya, ütopya yarışması kuralları neler, ütopya yarışmacıları, ütopya yarışması, tv8 ütopya, ütopya yarışması yarışmacıların biyografileri, ütopya yarışmacıların biyografileri, ütopya boyu kilosu  nereli, ütopya kimdir, ütopya kaç yaşında resimleri, ütopya resimleri, ütopya ne zaman yayınlanacak, ütopya biyografisi, ütopya ne zaman bitecek, ütopya ne kadar sürecek, ütopya kç ay sürecek,

0 yorum:

Yorum Gönder