18 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Dizisi Yiğit (Kerem Bürsin) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ YİĞİT

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

Şeref Meselesi Dizisi Yiğit Kimdir, Kerem Bürsin Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler

< < < ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >


KEREM BÜRSİN ŞEREF MESELESİ DİZİSİ ROLÜ 

Yiğit yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde.

Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda, içki ve kadınları seven bir tip. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var.

Yaşadıkları korkunç olaylar genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek.

İntikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Tercih ettiği kirli dünya da içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

4 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan Kerem Bürsin 1999 yılında ailesi ile birlikte Amerika'ya yerleşti. İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Malezya (Kuala Lumpur), ABD Teksas, Boston, Los Angeles şehirlerinde yaşadı. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan Kerem Bürsin Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu

ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned filmlerinde rol aldı.

Daha sonra Türkiye'ye dönüş yapan Kerem Bürsin ilk televizyon deneyimi olan Güneşi Beklerken dizisinde Kerem Sayer karkteri ile Türk kızlarının gönlünde taht kurdu. İlk sinema deneyimi ise Çağan Irmak'ın Unutursam Fısılda filminde Erhan karakterini canlandırdı.

KEREM BÜRSİN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Güneşi Beklerken
Unutursam Fısılda
Şeref Meselesi

KEREM BÜRSİN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ










şeref meselesi dizisi yiğit kimdir, kerem bürsin kimdir, kerem bürsin kaç yaşında, kerem bürsin nereli, kerem bürsin nerde doğdu, kerem bürsin nerde büyüdü, kerem bürsin türk değil mi, kerem bürsin hangi filmde oynadı, kerem bürsin unutursam fısılda filmi erhan, kerem bürsin güneşi beklerken, kerem bürsin yeni dizisi, kerem bürsin yeni dizisinde ki rolü ne, kerem bürsin yeni dizisi ne zaman başlıyor, kerem bürsin yeni dizisi hangi kanalda, şeref meselesi dizisi ne zaman başlıyor, şeref meselesi dizisi yiğit ile sibel, kerem bürsin yasemin allen, kerem bürsin oynadığı yabancı film, kerem bürsinin sevgilisi kim, kerem bürsin yiğit, kerem bürsin oynadığı diziler, kerem bürsin hangi dizide oynadı, kerem bürsin yasemin allen resimleri, kerem bürsin fotoğrafları, kerem bürsin resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder