18 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Dizisi Emir (Şükrü Özyıldız) Kimdir - Kaç Yaşında - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

ŞEREF MESELESİ EMİR

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var.

Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

Şeref Meselesi Dizisi Emir Kimdir, Şükrü Özyıldız Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler

< < < ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ ŞEREF MESELESİ DİZİSİ ROLÜ

Emir, Hasan ve Zeliha'nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam.

Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş. Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir.

O bu hikayede ki aydınlığın simgesidir. Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir.

Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

18 Şubat 1988 İzmir doğumlu olan Şükrü Özyıldız ilk olarak Derin Sular dizisinde karşımıza çıktı ancak yakışıklı oyuncunun yıldızı Benim Hala Umudum Var dizisinde parladı.

Benim Hala Umudum Var dizisinde Gizem Karaca ve Berk Oktay ile başrolü paylaştığı diziden sonra yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu son günlerin aranan ismi oldu.

Son olarak Çalıkuşu dizisinde Mirzade Murat rolünü canlandırdı. Yeni sezon da Şeref Meselesi dizisinde Emir karakteri ile izleyeceğiz kendisini...

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ ROL ALDIĞI DİZİLER

Derin Sular
Uçurum
Benim Hala Umudum Var
Çalıkuşu
Şeref Meselesi

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ















şeref meselesi dizisi emir kimdir, şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız kaç yaşında, şükrü özyıldız nereli, şükrü özyıldız boyu, şükrü özyıldız biyografisi, şükrü özyıldız fotoğrafları, şükrü özyıldız resimleri, şükrü özyıldız oynadığı diziler, şükrü özyıldız en son hangi dizide oynadı, şükrü özyıldız yeni dizisi, şükrü özyıldız şeref meselesi dizisi rolü, şükrü özyıldız benim hala umudum var, şükrü özyıldız çalıkuşu, şükrü özyıldız yasemin allen, şükrü özyıldız burcu biricik, şükrü özyıldız sevgilisi, şükrü özyıldız yeni rolü, şükrü özyıldız yeni dizisi ne zaman başlıyor, şükrü özyıldız hayat hikayesi, şükrü özyıldız hayatı, şükrü özyıldız şeref meselesi fotoğrafları, şükrü özyıldız vikipedi, şükrü özyıldız nasıl ünlü oldu, şükrü özyıldız nasıl oyuncu oldu, şükrü özyıldız oynadığı eski diziler, şükrü özyıldız kerem bürsin, şeref meselesi aşıkları, şeref meselesi emir ile sibel, şeref meselesi aşıkları sibel emir aşkı resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder