18 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Derya (Şükran Ovalı) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ DERYA

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

Şeref Meselesi Dizisi Derya Kimdir, Şükran Ovalı Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler

< < < ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

ŞÜKRAN OVALI ŞEREF MESELESİ DİZİSİ ROLÜ

Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip.

Özgürlüğüne düşkün,hatta biraz da çapkın bir kız. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraber Kübra'ların yaşadığı apartmanda oturuyor.

Kübra'nın tek arkadaşı o. Derya, üvey babasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, evden ayrılmayı, kendi başına yaşamayı düşünüyor.


ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1 Nisan 1985, İzmir doğumludur. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okudu. Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okudu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.

İlk televizyon deneyimini Bez Bebek dizisinde yaptı. Daha sonra bir çok dizide rol alan Şükran Ovalı, Kötü Yol dizisinde başrol oynadı.

Son olarak Cinayet dizisinde Umay karakterini canlandırdı. Yeni sezonda Şeref Meselesi dizisinde Füsun karakterini canlandıracak.

ŞÜKRAN OVALI OYNADIĞI DİZİLER

Bez Bebek
Aşk Yakar
Alia
Ev
Kahramanlar
Bir Bulut Olsam
Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Reis
Kötü Yol
Leyla ile Mecnun
Avrupa Avrupa
Cinayet
Şeref Meselesi

ŞÜKRAN OVALI FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ







şeref meselesi dizisi derya kimdir, şükran ovalı kimdir, şükran ovalı kaç yaşında, şükran ovalı nereli, şükran ovalı boyu, şükran ovalı biyografisi, şükran ovalı hayatı, şükran ovalı hayat hikayesi, şükran ovalı nasıl ünlü oldu, şükran ovalı nasıl oyuncu oldu, şükran ovalı fotoğrafları, şükran ovalı resimleri, şükran ovalı yeni dizisi, şükran ovalı şeref meselesi dizisi, şükran ovalı sevgilisi, şükran ovalı oynadığı diziler, şükran ovalı hangi dizilerde oynadı, şükran ovalı en son hangi dizide oynadı, şükran ovalı kerem bürsin, şeref meselesi yiğit ile derya, şeref meselesi derya ile emir, şükran ovalı şükrü özyıldız, şükran ovalı şeref meselesi dizisi resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder