11 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Dizisi Levent (Uğur Uzunel) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ LEVENT

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

Şeref Meselesi Dizisi Levent Kimdir, Uğur Uzunel Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler

< < < ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

12 Kasım 1988 İzmir doğumludur. 1997 başladığı tiyatro yaşamında 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'nda devam etti.

İlk televizyon deneyimini Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde yaptı. Daha sonra El Yazısı ve Ferahfeza sinema filmlerinde rol aldı. 1.88 boyunda olan yakışıklı oyuncu 70 kilodur.

UĞUR UZUNEL OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Ağır Roman Yeni Dünya
El Yazısı
Ferahfeza

UĞUR UZUNEL FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ










şeref meselesi dizisi levent kimdir, uğur uzunel kimdir, uğur uzunel kaç yaşında, uğur uzunel nereli, uğur uzunel oynadığı diziler, uğur uzunel hangi dizide oynadı, uğur uzunel şeref meselesi dizisi, şeref meselesi leventin sevgilisi, şeref meselesi dizisi leventin oynadığı diziler, şeref meselesi leventin resimleri, uğur uzunel fotoğrafları, uğur uzunel resimleri, uğur uzunel fotoğrafları, uğur uzunel oynadığı diziler hangileri, uğur uzunel oynadığı filmler, uğur uzunel ağır roman yeni dünya dizisi, uğur uzunel şeref meselesi dizisinde ki rolü ne, uğur uzunel yeni dizisi, uğur uzunel kerem bürsin, uğur uzunel hayatı, uğur uzunel hayat hikayesi, uğur uzunel dizisinin hikayesi şeref meselesi

0 yorum:

Yorum Gönder