18 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Dizisi - Konusu - Oyuncuları - Yayın Tarihi - Kanalı

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU

Yiğit Kılıç (Kerem Bürsin) Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız) babalarını kaybedince çocuk yaşta büyümek zorunda kalırlar ve İstanbul'a gelirler ancak yaşayacakları kötü olaylar onları beklemektedir. İstanbul'a geldikten sonra yaşadıkları bu kötü olaylar yüzünden bu iki kardeşin yolları ayrılacaktır.

Yiğit (Kerem Bürsin) son derece hırslı kadınlarla arası iyi eğlenmeyi bilen birisidir. Emir (Şükrü Özyıldız) ise yakışıklılığının farkında olmayan çok zeki ve ağır başlı birisidir.

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kerem Bürsin Kimdir -  Şeref Meselesi Dizisi Yiğit Kılıç Kimdir
Şükrü Özyıldız Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Emir Kılıç Kimdir
Yasemin Allen Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Sibel Kimdir
Burcu Biricik Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Kübra Kimdir
Şükran Ovalı Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Derya Kimdir
Uğur Uzunel Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Levent Kimdir

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ










şeref meselesi dizisi, şeref meselesi dizisi konusu, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi oyuncu kadrosu, şeref meselesi dizisi hangi kanalda, şeref meselesi dizisi ne zaman başlıyor, şeref meselesi dizisi yayın tarihi, şeref meselesi dizisi oyuncuları kimler, şeref meselesi dizisi hikayesi ne, şeref meselesi dizisi kerem bürsin, kerem bürsinin yeni dizisi şeref meselesi dizisi, şükrü özyıldızın yeni dizisi şeref meselesi dizisi, yasemin allenin yeni dizisi şeref meselesi dizisi, yasemin allenin yeni dizisi ne, yasemin allen hangi dizide oynayacak, burcu biricik hangi dizide oynayacak, şükran ovalı hangi dizide oynayacak, şeref meselesi dizisi yönetmeni kim, şeref meselesi dizisi müziği, şeref meselesi dizisi jenarik müziği, şeref meselesi dizisi başrol oyuncuları kimler, kerem bürsinin yeni dizisi ne zaman başlıyor, şükrü özyıldızın yeni dizisi ne zaman başlıyor, yasemin allenin yeni dizisi ne zaman başlıyor, şeref meselesi dizisi nerede çekiliyor, şeref meselesi dizisi fotoğrafları, şeref meselesi dizisi resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder