18 Eylül 2014 Perşembe

Şeref Meselesi Dizisi Sibel (Yasemin Kay Allen) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ SİBEL

Kanal D'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Şeref Meselesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Dizi oyuncu kadrosu ile çok ilgi çekiyor. Genç kızların yeni gözdesi olan Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız dizinin başrolünü paylaşıyorlar.

Dizinin erkek başrolleri kadar bayan başrolleri de çok dikkat çekiyor Yasemin Kay Ellen son yılların yeni gözdesi bu dönemde elde ettiği başarı ile televizyon dünyasının aranan isimlerinden oldu.

Dizinin bayan başrollerinde Burcu Biricik ve Şükran Ovalı'da var. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çekiyor. Dizide Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız iki kardeşi canlandıracak.

Şeref Meselesi Dizisi Sibel Kimdir, Yasemin Kay Allen Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler

< < < ŞEREF MESELESİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

YASEMİN KAY ALLEN ŞEREF MESELESİ DİZİSİ ROLÜ

Yasemin Allen, Şeref Meselesi dizisinde güzel alımlı herkesin peşinde olduğu manken Sibel karakterini canlandıracak. 

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR?

10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra, Birleşik Krallık'ta doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.

Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti.

Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı.

On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Annesinin de oynadığı Elif dizisinde Keremcem ile birlikte başrol oynadı.

Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde Elena olarak rol aldı. Bir çok projede yer almasına rağmen Merhamet dizisi Irmak karakteri ile yıldızı parladı güzel oyuncunun.

Daha sonra televizyon dünyasının aranan yüzü oldu Şahan Gökbakar ile birlikte reklam filminde rol aldı. Özcan Deniz'in son filmi olan Su ve Ateş filminde Yağmur rolü ile başrol oynadı.

Fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Yasemin Allen 1.75 boyunda 52 kilodur.

YASEMİN KAY ALLEN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Elif
Kavak Yelleri
Yerden Yüksek
Hayat Devam Ediyor
Merhamet
Muhteşem Yüzyıl
Su ve Ateş
Şeref Meselesi

YASEMİN KAY ALLEN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ














şeref meselesi sibel kimdir, yasemin kay allen kimdir, yasemin allen kimdir, yasemin allen kaç yaşında, yasemin allen boyu, yasemin allen biyografisi, yasemin allen fotoğrafları, yasemin allen resimleri, yasemin allen hayat hikayesi, yasemin allen nasıl ünlü oldu, yasemin allen su ve ateş yağmur, yasemin allen şeref meselesi sibel, yasemin allen şeref meselesi dizisinde ki roü ne, yasemin allen yeni rolü ne, yasemin allen yeni dizisi ne , yasemin allen hangi dizide oynayacak, yasemin allen en son hangi dizide  yasemin allen yeni dizisi, yasemin allen annesi kim, yasemin allen oynadığı dizi ve filmler, yasemin allen nasıl oyuncu oldu, yasemin allen kilosu, yasemin allen özcan deniz, yasemin allen kerem bürsin, yasemin allen şükrü özyıldız, yasemin allen yeni dizisi konusu ne, yasemin allen şeref meselesinde kötüyü mü oynayacak, yasemin allen merhamet, yasemin allen şeref meselesi fotoğrafları, yasemin allen kerem bürsin fotoğrafları, yasemin allen sibel, yasemin allen ırmak merhamet, yasemin allen sevgilisi, yasemin allen hayat hikayesi, şeref meslesi aşıkları, şeref meselesi yiğit ile sibel aşkı, şeref meselesi emir sibel aşkı, şeref meselesi yiğit ile sibelin fotoğrafları 

0 yorum:

Yorum Gönder