8 Eylül 2014 Pazartesi

Reaksiyon Dizisi - Reaksiyon Dizisi Konusu- Reaksiyon Dizisi Oyuncuları - Reaksiyon Dizisi Fotoğrafları - Reaksiyon Dizisi Yayın Günü

REAKSİYON DİZİSİ

Star Tv yeni yayın dönemine iddialı diziler ile giriyor. Bir çok iddialı dizisi olan kanal yeni yayın döneminde usta oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerinde çeken Reaksiyon dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Reaksiyon dizisi Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Reaksiyon dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor dizinin senaryosunu ise Emre Özdür ve Ozan Aksungur yazıyor.

İbrahim Çelikkol’un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı Reaksiyon’da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oğuz Yüzbaşı’nın görevi uğruna terketmek zorunda kaldığı, eski sevgilisi Doktor Zeynep’i Selen Soyder canlandırırken, kendisine umutsuz bir aşk besleyen Savcı Duygu rolünde ise Nehir Erdoğan rol alıyor.

REAKSİYON DİZİSİ KONUSU

Devlet içerisinde kurulan derin devlet yapısına karşı, mücadele için hayatlarını ortaya koyacak olan bu ekip girişecekleri zorlu mücadelede yalnızca düşmanlarını değil, kaderlerini de karşılarına alacaktır.

Oğuz, yıllar evvel görevi için geride bırakmak zorunda kaldığı aşkı Zeynep’in de bu yapının hedefinde olduğunu görecek, Tekin ise bir yanda kız kardeşinden sakladığı sırrıyla, diğer yanda ise Oğuz’un en yakın arkadaşı ve gizli aşığı olan Duygu’ya olan duygularıyla mücadele edecektir.

Reaksiyon, özgür bir ülkenin özgür insanları olmak için sisteme karşı bir baş kaldırısının hikayesidir.

REAKSİYON DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Erdal Beşikçioğlu Kimdir - Reaksiyon Dizisi Yavuz Kimdir
İbrahim Çelikkol Kimdir - Reaksiyon Dizisi Oğuz Kimdir
Selen Soyder Kimdir - Reaksiyon Dizisi Zeynep Kimdir
Nehir Erdoğan Kimdir - Reaksiyon Dizisi Duygu Kimdir
İsmail Demirci Kimdir - Reaksiyon Dizisi Tekin Kimdir
Erdal Küçükkömürcü Kimdir - Reaksiyon Dizisi Mehmet Rauf Kimdir
Yurdaer Okur Kimdir - Reaksiyon Dizisi Gürkan Kimdir
Berkan Şal Kimdir - Reaksiyon Dizisi TayfunKimdir
Melis İşiten Kimdir - Reaksiyon Dizisi Fatoş Kimdir
Savaş Özdemir Kimdir - Reaksiyon Dizisi Ferhat Kimdir
Kevork Malikyan Kimdir - Reaksiyon Dizisi Müsteşar Öktem Kimdir
Feyha Çelenk Kimdir - Reaksiyon Dizisi Aysel Kimdir
Gaye Cankaya Kimdir - Reaksiyon Dizisi Sedef Kimdir

REAKSİYON DİZİSİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ






reaksiyon dizisi, reaksiyon dizisi konusu, reaksiyon dizisi oyuncu kadrosu, reaksiyon dizisi oyuncuları, reaksiyon dizisi başrol oyuncuları kimler, reaksiyon dizisi oyuncuları hangi roldeler, reaksiyon dizisi  fotoğrafları, reaksiyon dizisi  resimleri, reaksiyon dizisi  erdal beşikçiolu yeni dizisi reaksiyon, ibrahim çelikkol yeni dizisi reaksiyon, selen soyder yeni dizisi reaksiyon, nehir erdoğan yeni dizisi reaksiyon, reaksiyon dizisi  melis işiten, reaksiyon dizisi  oyuncuların kim hangi rolde, reaksiyon dizisi  nerede çekiliyor, reaksiyon dizisi  yenetmeni kim, reaksiyon dizisi  senaryosunu kim yazıyor, reaksiyon dizisi  star tvnin yeni dizisi reaksiyon, reaksiyon dizisi hikayesi, reaksiyon dizisi aşıkları, reaksiyon dizisi  oğuz ile zeynep aşkı, reaksiyon dizisi  oğuz ile duygu, reaksiyon dizisi ne zaman başlıyor, reaksiyon dizisi  yayın tarihi ne zaman, reaksiyon dizisi  hangi gün yayınlanacak, 

0 yorum:

Yorum Gönder