7 Eylül 2014 Pazar

Kurt Seyit ile Şura Mürvet (Fahriye Evcen) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

KURT SEYİT İLE ŞURA MÜRVET


Kurt Seyit ve Şura Star Tv'de büyük umutlar ve bütçe ile başlayıp hayal kırıklığına uğrattı.

Dizi Rusya'da çekilmeye başlayıp İstanbul'da devam etti ancak dizinin ilk bölümleri izleyiciden geçer not alamadı.

Gerek Rusya'nın soğuk havası gerekse Farah Zeynep Abdullah'ı Kıvanç Tatlıtuğ'a ile yakıştırmamaları tuz biber oldu ve dizi reytinglere takıldı ve tutmadı.

Ancak dizi yayından kaldırılmadı yeni sezonda da yayın hayatına devam edecek. Dizinin yeni sezonda tutması için diziye yeni oyuncular dahil edildi. Kurt Seyit ve Şura'ya Mürvet da dahil edildi.

Mürvet kim diyeceksiniz Mürvet aslında Murka ama dizide ismi Mürvet olarak değiştirildi Nermin Bezmen'in Kurt Seyit ve Şura'nın ikinci romanı aslında kitabın devamı Kurt Seyit ve Murka.
Kurt Seyit, Milli mücadeleye katılır ve orada Mürvet ile tanışır ve aşık olup evlenirler.

Dizinin ikinci sezonunda Kurt Seyit ve Mürvet anlatılacak. Bakalım tutmayan Kurt Seyit ve Şura, Fahriye Evcen'den sonra tutacak mı izleyip göreceğiz.

Kurt Seyit ve Şura Mürüvet Kim Olacak

KURT SEYİT VE ŞURA'NIN MÜRVETİ BELLİ OLDU

Bu kadar anlattık Mürvet'in kim olduğunuda söyleyelim. Mürvet için bir çok isimle görüşüldü. Hatta Güneşi Beklerken'in Zeynep'i yani Hande Doğandemir kesin gibiydi ancak Ay Yapım, Fahriye Evcen ile de görüşmelere devam etti.

Fahriye Evcen'de bu rolü kabul etti. Geçen sezon sevgilisi Burak Özçivit ile Çalukuşu dizisinde başrolü oynayan Fahriye Evcen yeni sezonda Kurt Seyit ve Şura'da Mürvet olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Bakalım bu sefer dizisi izleyiciden nasıl tepkiler alacak ve reytinglerde nasıl olacak.

Kurt Seyit ve Şura, Mürvet Kimdir, Fahriye Evcen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

4 Haziran 1986 Almanya'nın Solingen şehrinde doğmuştur. Çocukluğunu Almanya'da geçiren Fahriye Evcen zor bir çocukluk geçirmiş. Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin oturduğu evleri yakmaya başlayınca Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tutmuş.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Yaprak Dökümü'nden teklif alınca okulunu dondurup annesi ile birlikte Türkiye'ye dönüş yaptı ve İstanbul'a yerleşti. Yaprak Dökümü dizisi Necla karakteri ile Türk halkının gönlüne taht kuran Fahriye Evcen, Cennet, Aşk Tutulması ve gişe rekorları kıran Evim Sensin filminde başrol oynadı.

Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun oldu. Son olarak Burak Öçivit ile Çalukuşu dizisinde başrol oynadı. Diziden sonra aşk yaşamaya başlayan çift Aşk Sana Benzer filminin başrolünde yine beraberler.

Güzelliği ve fiziği ile adından sıkça söz ettiren Fahriye Evcen'in sesi de çok güzeldir. Özcan Deniz ile birlikte düetleri vardır. Son dizisi olan Çalıkuşu dizisinde şarkıları vardır. Bahçede Yeşil Çınar ve Benim Gönlüm Sende şarkılarını seslendirmiştir.

FAHRİYE EVCEN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Asla Unutma
Hasret, Songül
Cennet
Aşk Tutulması, Pınar
Yaprak Dökümü, Necla
Takiye:Allah Yolunda
Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak
Yalancı Bahar, Zeynep
Evim Sensin, Leyla
Veda
Çalıkuşu, Feride
Aşk Sana Benzer

FAHRİYE EVCEN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ













kurt seyit ve şura mürvet kimdir, fahriye evcen kimdir,  fahriye evcen kaç yaşında,  fahriye evcen boyu,  fahriye evcen biyografisi,  fahriye evcen hayatı,  fahriye evcen resimleri,  fahriye evcen fotoğrafları,  fahriye evcen kurt seyit ve şura, kurt seyit ve mürvet  fahriye evcen,  fahriye evcen yeni dizisi,  fahriye evcen kıvanç tatlıtuğ, kurt seyit ve mürüvet aşkı,  fahriye evcen çalıkuşu,  fahriye evcen evim sensin,  fahriye evcen burak özçivit,  fahriye evcen kurt seyit ve mürvet da ki rolü nasıl, ne rolünde oynayacak, mürvet kurt seyitle mi evlenecek,  fahriye evcen oynadığı dizi ve filmler, fahriye evcenin rol aldığı dizi ve filmler,  fahriye evcen sevgilisi kim,  fahriye evcen mürüvet,  fahriye evcen mürvet kurt seyit, fahriye evcen kurt seyite neden dahil oldu, fahriye evcen kilosu,  fahriye evcen nereli,  fahriye evcen, kurt seyitte mürvet kim olacak, murka belli oldu mu, kurt seyit ne zaman başlayacak, murka fahiye evcen mi, mürvet murka mı, murkayı  fahriye evcen mi oynayacak, fahriye evcen mürvet fotoğrafları, fahriye evcen kıvanç tatlıtuğ fotoğrafları, kurt seyit ve mürvet fotoğrafları

0 yorum:

Yorum Gönder