8 Eylül 2014 Pazartesi

Reaksiyon Dizisi Fatoş (Melis İşiten) Kimdir - Melis İşiten Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

REAKSİYON DİZİSİ FATOŞ

Star Tv yeni yayın dönemine iddialı diziler ile giriyor. Bir çok iddialı dizisi olan kanal yeni yayın döneminde usta oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerinde çeken Reaksiyon dizisi yakında izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Reaksiyon dizisi Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Reaksiyon dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor dizinin senaryosunu ise Emre Özdür ve Ozan Aksungur yazıyor.

İbrahim Çelikkol’un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı Reaksiyon’da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oğuz Yüzbaşı’nın görevi uğruna terketmek zorunda kaldığı, eski sevgilisi Doktor Zeynep’i Selen Soyder canlandırırken, kendisine umutsuz bir aşk besleyen Savcı Duygu rolünde ise Nehir Erdoğan rol alıyor.

Reaksiyon Dizisi Fatoş Kimdir, Melis İşiten Kaygılaroğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler


< < < REAKSİYON DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu ile 24 Haziran 2014 tarihinde evlenmiştir. Melis İşiten hakkında pek bilgi yok elimizde bilgi geldiğinde sayfamızda bulabilirsiniz.

MELİS İŞİTEN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ







reaksiyon dizisi fatoş kimdir, melis işiten kaygılaroğlu kimdir, melis işiten kaç yaşında, melis işiten nereli, melis işiten boyu, melis işiten biyografisi, melis işiten hayatı, melis işiten hayat hikayesi, melis işiten fotoğrafları, melis işiten resimleri, melis işiten uraz kaygılaroğlu fotoğrafları, melis işiten kiminle evli, melis işiten ne zaman evlendi, melis işiten uraz kaygılaroğlu ile mi evli, melis işiten uraz kaygılaroğlu ne zaman evlendi, melis işiten reaksiyon dizisi, melis işiten reaksiyon dizisinde mi oynuyor, melis işiten reaksiyon dizisinde mi oynaycak, melis işiten reaksiyon dizisi fatoş, reaksiyon dizisi fatoş kim, melis işiten, melis işiten fatoşun gerçek adı ne, melis işiten oynadığı diziler, melis işiten daha önce hangi dizide oynadı, reaksiyon dizisi fatoş daha önce hangi dizide oynadı, reaksiyon dizisi fatoşun fotoğrafları, reaksiyon dizisi fatoşun oynadığı diziler

0 yorum:

Yorum Gönder