29 Ağustos 2014 Cuma

Poyraz Karayel Dizisi - Konusu - Oyuncuları - Kanalı - Yayın Tarihi

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ 

Kanal D yeni yayın dönemine iddialı giriyor.

Yeni yayın dönemine bir çok iddialı dizi yayınlayacak olan Kanal D, Poyraz Karayel dizisini de yeni yayın döneminde izleyici ile buluşturacak.

Yakın dönemde eşi Murat Yıldırım'dan boşanan Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisinin kadın başrolünü kaptı.
Dizinin erkek başrollerini ise Musa Uzunlar ve İlker Kaleli paylaşıyor.

Poyraz Karayel dizisi Eylül'de Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ KONUSU

Limon Yapım bir süredir yeni bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. Poyraz Karayel adındaki dizi, kayınpederi tarafından oğlundan koparılan eski bir polisin, oğlunu almak için mafyanın içine girmesini konu ediniyor.

Poyraz Karayel, işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan eski bir polistir. Emniyet Amiri’yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder.

Bu arada tanışıp âşık olduğu Ayşegül’ün, yanına girdiği mafya babası Bahri Baba’nın kızı olduğundan habersizdir. Dizi eylül ayında Kanal D’de izleyici ile buluşacak.

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ OYUNCULARI

Musa Uzunlar - Bahri Umman
Burçin Terzioğlu Kimdir - Poyraz Karayel Ayşegül Umman Kimdir
İlker Kaleli Kimdir - Poyraz Karayel Poyraz Kimdir
Kanbolat Görkem Arslan - Sefer
Emirhan Akbaba - İsa
Yıldıray Şahinler - Mümtaz
Yeliz Akkaya - Songül
Engin Benli - Zafer

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ FOTOĞRAFLARI














poyraz karayel dizisi konusu, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizisi oyuncuları, poyraz karayel dizisi oyuncu kadrosu, poyraz karayel dizisi kanalı, poyraz karayel dizisi yayın tarihi, poyraz karayel dizisi hangi kanalda başlıyor, poyraz karayel dizisi ne zaman başlıyor, poyraz karayel dizisi oyuncuları kimler, poyraz karayel dizisi fotoğrafları, poyraz karayel dizisi resimleri, buçin terzioğlu yeni dizisi, burçin terzioğlu yeni dizisi poyraz karayel, ilker kaleli yeni dizisi poyraz karayel, poyraz karayel dizisi musa uzunlar, musa uzunların yeni dizisi poyraz karayel, poyraz karayel dizisi hikayesi ne, poyraz karayel dizisi hikayesi, poyraz karayel dizisi kanal d, kanal dnin yeni dizileri, poyraz karayel dizisi nerede çekiliyor, poyraz karayel dizisi çekimleri, poyraz karayel, poyraz karayel burçin terzioğlu, poyraz karayel ilker kaleli, poyraz karayel musa uzunlar,

0 yorum:

Yorum Gönder