28 Ağustos 2014 Perşembe

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI - EMANET DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU FOX TV

emanet dizisi
EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER

Fox Tv'nin yeni dizisi Emanet 2 eylül de ekranlarda olacak. Mehmet Akif Alakurt'un yeni dizisi Emanet'i seyirci sabırsızlıkla bekliyor. Geçtiğimiz günlerde fragmanı da yayınlanan Emanet dizisi yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi. Dizinin başrollerinde Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz yer alıyor. Emanet dizisi her hafta Salı akşamları Fox Tv ekranlarında olacak.

Adanlı dizisinin Maral Ali'si Mehmet Akif Alakurt Fox Tv de başlayacak olan Emanet dizisi ile ekranlara dönüyor. Dizide Mehmet Akif Alakurt Murat Özder isimli Jandarma Üsteğmen rolünde göreceğiz. Dizinin oyuncu kadrosunu ve konusunu diziseverler için derledik. İşte Foxun yeni dizisi Emanet dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...

Bazı emanetler yürekte taşınır! sloganı ile tanıtılan Emanet dizisi eski türk filmi Asketin Dönüşü filminden uyarlamadır. Dizide Murat ile Zelal'in aşkı anlatılacak.

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI

Emanet dizisi Murat Özder - Mehmet Akif Alakurt Kimdir Tıkla >>>
Emanet dizisi Zelal - Özlem Yılmaz Kimdir Tıkla >>>
Emanet dizisi Numan Ağa - Engin Şenkan
Emanet dizisi Deniz Celiloğlu

EMANET DİZİSİ KONUSU

Emanet unutulmaz Türk filmlerinden "Askerin Dönüşü" filminin televizyona uyarlamasıdır. Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara.
Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.

EMANET DİZİSİ FRAGMANI


EMANET DİZİSİ YAYIN GÜNÜ VE SAATİ

Emannet dizisi her hafta Salı akşamları saat 19.45 da Fox TV ekranlarında olacak. Emanet dizisinin ilk bölümü 2 Eylül 2014 Salı akşamı yayınlanacak.

emanet dizisi konusu nedir, emanet oyuncuları, emanet dizisi oyuncuları kimler, emanet dizisinin oyuncu kadrosu, emanetteki oyuncular, emanet dizisi oyuncularının gerçek isimlerş, emanet dizisindeki karakterler, emanet dizisi hangi günler, fox emanet dizisi oyuncuları, fox emanet dizisi konusu nedir, mehmet akif alakurtun yeni dizisi emanet, mehmet akif alakurt emanet dizisi oyuncuları

0 yorum:

Yorum Gönder