29 Ağustos 2014 Cuma

Poyraz Karayel Dizisi Ayşegül (Burçin Terzioğlu) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

POYRAZ KARAYEL AYŞEGÜL


Kanal D yeni yayın dönemine iddialı giriyor.

Yeni yayın dönemine bir çok iddialı dizi yayınlayacak olan Kanal D, Poyraz Karayel dizisini de yeni yayın döneminde izleyici ile buluşturacak.

Yakın dönemde eşi Murat Yıldırım'dan boşanan Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisinin kadın başrolünü kaptı.

Dizinin erkek başrollerini ise Musa Uzunlar ve İlker Kaleli paylaşıyor.

Poyraz Karayel dizisi Eylül'de Kanal D'de izleyici ile buluşacak.

< < < POYRAZ KARAYEL DİZİSİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU > > >

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

9 Mart 1980, İstanbul doğumlu olan güzelimiz Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır.

Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la 20 Haziran 2008 de dünya evine girdi. 2014 yılında 6 yıllık eşi Murat Yıldırım ile boşandı.

Ezel dizisinde Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini ile çok sevilen Burçin Terzioğlu yeni sezon da Poyraz Karayel dizisinde başrol oynayacak.
Halam Geldi - Fatma

BURÇİN TERZİOĞLU'NUN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Merhamet - Deniz
Ezel - Azad Karaeski
Ey Aşk Nerdesin? - Zeliş
Çemberin Dışında - Laçin
Fırtına - Zeynep Dalcı
Kadın İsterse - Demet
Aliye - Ümit
Melekler Adası - Ceren
Taştan Kalp - Özlem
Kınalı Kar - Pınar
Üzgünüm Leyla
Güz Gülleri
Yılan Hikayesi
Sırılsıklam - Feride
Çiçek Taksi - Sinem
Mahallenin Muhtarları - Simge
Menekşe Koyu
Fazilet
Yeniden Doğmak
Perihan Abla
Hasretinle Yaşanmıyor
Çıplak Vatandaş
Patron Duymasın

BURÇİN TERZİOĞLU FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ













poyraz karayel dizisi ayşegül kimdir, poyraz karayel dizisi ayşegül umman kimdir, burçin terzioğlu kimdir, burçin terzioğlu kaç yaşında, burçin terzioğlu nereli, burçin terzioğlu boyu, burçin terzioğlu biyografisi, burçin terzioğlu hayatı, burçin terzioğlu evli mi, burçin terzioğlu boşandı mı, burçin terzioğlu niye boşandı, burçin terzioğlu yeni dizisi, burçin terzioğlu yeni dizisi poyraz karayel, burçin terzioğlunun oynadığı diziler, burçin terzioğlu en son hangi dizide oynadı, burçin terzioğlu fotoğrafları, burçin terzioğlu resimleri, burçin terzioğlu poyraz karayel resimleri, burçin terzioğlu ilker kaleli resimleri, burçin terzioğlu neden boşandı, burçin terzioğlu ne zaman boşandı, burçin terzioğlu yeni dizisinde ki rolü, burçin terzioğlu yeni partneri, burçin terzioğlu merhamet dizisi, burçin terzioğlu yeni dizisinde ki rolü, burçin terzioğlu yeni dizisinin adı ne, burçin terzioğlu elbiseleri, burçin terzioğlunun yeni dizisi ne zaman başlıyor, burçin terzioğlunun yeni dizisinin kanalı hangisi, burçin terzioğlu özgü namal, burçin terzioğlu merhemet deniz, burçin terzioğlu deniz, burçin terzioğlu ayşegül, burçin terzioğlu poyraz karayel, ayşegül poyraz karatyel aşkı, burçin terzioğlu ilker kaleli fotoları, burçin terzioğlu oynadığı film halam geldi, burçin terzioğlu murat yıldırım ile neden boşandı, 

0 yorum:

Yorum Gönder