29 Ağustos 2014 Cuma

Günahkar Dizisi Saliha (Gülcan Arslan) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

GÜNAHKAR DİZİSİ SALİHA


Fox Tv'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Günahkar'ın fragmanı büyük ilgi uyandırdı.

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse ve Gülcan Arslan'ın rol aldığı dizi yakında Fox Tv'de izleyici ile buluşacak.

Bir Aşk Hikayesi'ni yazan ekiple çalışan M. Çağatay Tosun, Günahkar dizisinin çekimlerine başladı...

Beni Affet Dizisi Ali Yusuf Tan Kimdir, Seçkin Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler


< < < GÜNAHKAR DİZİSİ KONUSU - OYUNCU KADROSU > > >

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986'da Karasu, Sakarya Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

Bir Çocuk Sevdim dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu daha Gülcan Arslan daha önce bir çok dizi ve reklam filminde rol almıştır.

Gurbet Kuşları, Sınıf, Kafkas ve Hepimiz Birimiz İçin adlı dizide rol almıştır. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde Leyla Candaş olarak rol almış Günahkar dizisi için de Arka Sokaklar dizisinden ayrılmıştır.

Günahkar dizisinde Saliha karakteri ile izleyeceğiz yeni sezon da kendisini.

GÜLCAN ARSLAN'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Sardunya Sokak
Sınıf
Hepimiz Birimiz İçin
Gurbet Kuşları
Kafkas
Kahramanlar
Herşeye Rağmen
Bir Çocuk Sevdim
Arka Sokaklar

GÜLCAN ARSLAN FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ













günahkar dizisi saliha kimdir, günahkar dizisi saliha mercan kimdir, gülcan arslan kimdir, gülcan arslan kaç yaşında, gülcan arslan nereli, gülcan arslan boyu, gülcan arslan biyografisi, gülcan arslan hayatı, gülcan arslan kilosu, gülcan arslan oynadığı diziler, gülcan arslan en son hangi dizide oynadı, gülcan arslan arka sokaklar, gülcan arslan arka sokaklar leyla candaş, gülcan arslan sevgilis kim, gülcan arslan sevgilisi kim, gülcan arslan günahkar saliha mercan, gülcan arslan seçkin özdemir fotoğrafları, gülcan arslan seçkin özdemir resimleri, gülcan arslan fotoğrafları, gülcan arslan resimleri, gülcan arslan güzel resimleri, gülcan arslan arka sokaklardan neden ayrıldı, gülcan arslan günahkar, gülcan arslan hazal filiz küçükköse, gülcan arslanın yeni dizisi, gülcan arslan günahkar dizisindeki rolü, günahkar dizisi gülcan arslan elbiseleri, günahkar dizisi saliha resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder