9 Eylül 2014 Salı

Kaçak Gelinler Can (Fırat Altunmeşe) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

KAÇAK GELİNLER CAN

Yaz sezonunun sevilen dizilerinden olan Kaçak Gelinler hız kesmeden devam ediyor.

Başladığı günden beri izleyici kitlesini arttıran dizinin konusu ve oyuncuları çok seviliyor.

Dizide Can karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe meğer usta türkücü İzzet Altunmeşe'nin oğluymuş.

Can karakteri ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu şu sıralar genç kızların yeni gözdesi.

Oyunculuğu çok beğenilen yakışıklı oyuncu usta türkücü İzzet Altunmeşe'nin oğlu olduğu pek fazla kişi tarafından bilinmiyordu.

Peki Kaçak Gelinler Can Kimdir, Fırat Aaltunmeşe Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler


FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

1990 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Tiyatro bölümü okumaya devam ediyor.

Genç Turkcell reklamlarında oynadıktan sonra ilk televizyon deneyimi olan Vicdan dizisinde rol aldı. Şimdi ise Kaçak Gelinler dizisinde Can karakterini canlandırıyor.

İzzet Altunmeşe'nin oğlu olan Fırat Altunmeşe Bensiz ve Kahraman sinema filmlerinde rol aldı. 1.90 boyunda olan Fırat Altunmeşe 72 kilodur.


FIRAT ALTUNMEŞE ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Vicdan
Bensiz
Kahraman
Kaçak Gelinler

FIRAT ALTUNMEŞE FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ












kaçak gelinler can kimdir, fırat altunmeşe kimdir, fırat altunmeşe kaç yaşında, fırat altunmeşe nereli, fırat altunmeşe biyografisi, fırat altunmeşe hayatı, fırat altunmeşe fotoğrafları, fırat altunmeşe resimleri, fırat altunmeşe boyu, fırat altunmeşe boy, fırat altunmeşe kilosu, fırat altunmeşe oynadığı diziler, fırat altunmeşe hangi dizide oynadı, fırat altunmeşe vicdan dizisi, fırat altunmeşe sevgilisi, fırat altunmeşe kaçak gelinler can, fırat altunmeşe deniz baysal fotoğrafları, kaçak gelinler can ile kainat resimleri, fırat altunmeşe sevgilisi kim, kaçak gelinler can ile kainat sevgili mi, kaçak gelinler can ile kainat aşkı, fırat altunmeşe daha önce hangi dizide oynadı, kaçak gelinler can gerçek adı ne, fırat altunmeşe izzet altunmeşenin oğlu mu, kaçak gelinler canın babası kim, kaçak gelinler can izzet altunmeşenin oğlu mu, fırat altunmeşe kimin oğlu, kaçak gelinler can, star tv kaçak gelinler

0 yorum:

Yorum Gönder