9 Eylül 2014 Salı

Fatih Harbiye Dizisi Ne Zaman Başlıyor - Fatih Harbiye Dizisi Neden Başlamadı - Fatih Harbiye Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor

FATİH HARBİYE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

Geçen sezonun sevilerek izlenen dizisi Fatih Harbiye'nin yayın tarihi ertelendi. Bir çok dizi yeni yayın dönemine başladı ancak Fatih Harbiye dizisi 13 Eylül olarak açıkladı yayın tarihini erteledi.

Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizi çok sevilmişti ve her geçen gün hayran kitlesi artmıştı.

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen dizinin yayın tarihinin ise neden ertelendiği bilinmiyor. Dizinin yeni yayın tarihi ise henüz belli değil. Fatih Harbiye yeni sezonu ile yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Dizinin yeni bölümlerinde ise diziye yeni bir oyuncu dahil edildi. Daha önce Selena ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan Serkan Şenalp yeni sezon da Fatih Harbiye dizisinde rol alacak.

Fatih Harbiye Bora Kimdir - Serkan Şenalp Kimdir?


FATİH HARBİYE SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI

Macit ile Neriman evlenmeye karar verir ancak Neriman'ın babası bu durumu öğrenir ve Nerimanı eve kapatır. Pelin ise evleneceklerini öğrenir ve Neriman'ı öldürtmek için kiralık katil tutar.

Evden çıkamayan Neriman, Nezehat'in düğün günü dışarı çıkabildi ve Macit'de düğüne gelir el ele girdikleri düğün yerinde silah ateşlenir ve Neriman'ı kurtarmak isteyen Şinasi, Neriman'ın önüne atlar ancak biri vurulmuştur...












fatih harbiye dizisi ne zaman başlıyor, fatih harbiye neden başlamadı, fatih harbiye niye başlamıyor, fatih harbiye neden yayın akışından kaldırıldı, fatih harbiye neden ertelendi, fatih harbiye yeni sezon neden başlamadı, fatih harbiye yeni sezon ne zaman başlayacak, fatih harbiye yeni sezon, fatih harbiye neden başlamıyor, serkan şenalp fatih harbiye dizisinde mi oynayacak, serkan şenalp fatih harbiye dizisi, fatih harbiye yeni oyuncusu, fatih harbiye kim transfer oldu, fatih harbiye yeni sezon oyuncuları kimler, fatih harbiye serkan şenalp kimdir, fatih harbiye dizisi show tv, fatih harbiye 

0 yorum:

Yorum Gönder