19 Eylül 2014 Cuma

Kaçak Gelinler Neden Final Yaptı - Kaçak Gelinlerin Kanalı Neden Değişti - Kaçak Gelinler Final Mi Yaptı - Kaçak Gelinler Tv8'e Mi Transfer Oldu - Kaçak Gelinler Neden Yayınlanmıyor



KAÇAK GELİNLER DİZİSİ ÜÇÜNCÜ KANALINDA

Yaz sezonun en iyi dizilerinden olan Kaçak Gelinler dizisi yaz sezonu boyunca reytinglerde ki yerini korudu ve en üst sıralarda yer aldı.

Başrollerinde Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Tolaloğlu'nun oynadığı dizi Star Tv'den ayrıldı ve Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Tv8'e transfer oldu.

Star Tv'de 13 bölümde final yapacak olan dizi geri kalan bölümlerini Tv8 kanalında yayınlayacak.

26 bölüm garantili olarak anlaşılan dizi bakalım yeni kanalında da izlenme rekorları kıracak mı...

Televizyon dünyasının dahi çocuğu olarak bilinen Acun Ilıcalı yeni kanalına yaptığı transferlerle çok konuşuyor.

Bir çok ünlüyü bünyesine katan Acun Ilıcalı kanalında yerli dizi yayınlama kararı da almıştı. Kanalında drama bölümü kuran Acun Ilıcalı bir çok dizi ile anlaştı.

Star Tv'nin sevilen dizisi Kaçak Gelinler'i de bünyesine katan Acun Ilıcalı bakalım daha hangi transferlerle gündeme gelecek...

Dizinin fanları bu duruma ne diyecek dizi yeni kanalında reyting alabilecek mi izleyip göreceğiz...

KAÇAK GELİNLER ÜÇÜNCÜ KANALINA GEÇTİ 

Tv8 kanalında 13. bölümden sonra yayınlanmaya başlayan dizi Star Tv'de gösterdiği reytingleri gösteremediği için final kararı aldı. Ancak bildiğiniz gibi dizinin fanları ve takipçileri oldukça fazla internet üzerinden izlenme sayısı çok olan dizi o yüzden yayın hayatına üçüncü kanalında devam edecek.

Star Tv'de reytingleri çok fazla olan dizi Tv8'de aynı reytingleri gösteremeyince Türk tarihinde bir ilki yaşattı ve üçüncü kanalına geçti. Yeni kanalı henüz belli olmayan dizinin yeni kanalı ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

Kaçak Gelinler dizisinin üçüncü kanalı açıklandığı zaman sitemizde de yer bulacaktır...






kaçak gelinler dizisi neden final yaptı, kaçak gelinler dizisinin kanalı neden değişti, kaçak gelinler dizisi hangi kanala geçti, kaçak gelinler dizisi niye final yaptı, kaçak gelinler dizisi niçin final yaptı, kaçak gelinler dizisi kanalı niye değişti, kaçak gelinler neden final yaptı, kaçak gelinler neden bitti, kaçak gelinler niye bitti, kaçak gelinler dizisi tv8e mi geçti, kaçak gelinler tv 8 e mi transfer oldu, kaçak gelinler dizisi tv8 de ne zaman başlıyor, kaçak gelinler dizisi tv8 de ne zaman başlıyor, kaçak gelinler niye yayınlanmıyor, kaçak gelinler dizisi niye yayınlanmıyor, kaçak gelinler tv 8

0 yorum:

Yorum Gönder