15 Eylül 2014 Pazartesi

Gönül İşleri Dizisi Konusu - Gönül İşleri Dizisi Oyuncuları - Gönül İşleri Dizisi Kanalı - Gönül İşleri Dizisi Ne Zaman Başlıyor

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ

Star Tv yeni sezon da iddialı dizilerine bir yenisini daha ekliyor.

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği Gönül İşleri dizisi oyuncu kadrosu ile çok merak edilen diziler arasına girdi.

Başrollerini Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar ve Sinem Kobal'ın paylaştığı dizi ilgi görmeye devam ediyor.

 Dizinin erkek oyuncuları da beli oldu. Timuçin Esen, Fırat Çelik ve son olarak Merhamet dizisinde rol alan Pamir Pekin dahil olmuştur.

Başta ismi Nikahına Beni Çağır olan dizinin adı Gönül İşleri olarak değiştirilmişti. Türkan Derya’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, yeni yayın döneminde Star Tv’de Eylül ayında ekrana gelecek.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ KONUSU

Bir aile dramını anlatacak olan Gönül İşleri dizisinde Kobal, 3 kız kardeşin en küçüğünü canlandıracak.

Güzel oyuncunun iki ablası ise son olarak Umutsuz Ev Kadınları’nda rol alan Benu Yıldırım’lar ile Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç canlandıracak.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Bennu Yıldırımlar
Selma Ergeç
Sinem Kobal
Timuçin Esen
Fırat Çelik Kimdir - Gönül İşleri Dizisi Fırat Çelik Kimdir
Pamir Pekin
Kaan Yılmaz Kimdir - Gönül İşleri Dizisi Tibet Kimdir

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ







gönül işleri dizisi, gönül işleri dizisi konusu, gönül işleri dizisi oyuncu kadrosu, gönül işleri dizisi hangi kanalda, gönül işleri dizisi ne zaman başlıyor, gönül işleri dizisi oyuncuları kimler, gönül işleri dizisi başrol oyuncuları, sinem kobal yeni dizisi ne zaman başlıyor, bennu yıldırımların yeni dizisi ne zaman başlıyor, selma ergeçin yeni dizisi ne zaman başlıyor, selma ergeç gönül işleri dizisi, bennu yıldırımlar gönül işleri dizisi, sinem kobal gönül işleri dizisi, timuçin esenin yeni dizisi ne zaman başlıyor, fırat çelikin yeni dizisi ne zaman başlıyor, ali ersanın yeni dizisi gönül işleri dizisi ne zaman başlıyor, kaan yılmaz gönül işleri dizisi tibet, gönül işleri dizisi resimleri, gönül işleri  fotoğrafları

0 yorum:

Yorum Gönder