17 Eylül 2014 Çarşamba

Fatih Harbiye Dizisi Bora (Serkan Şenalp) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

FATİH HARBİYE DİZİSİ BORA

Show Tv'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye yeni sezonuna bu Cumartesi başlıyor.

Sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği dizi yeni sezona heyecanlı başlayacak...

Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizi çok sevilmişti ve her geçen gün hayran kitlesi artmıştı.

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen dizinin yayın tarihinin ise neden ertelendiği bilinmiyor.

Dizinin yeni yayın tarihi ise henüz belli değil. Fatih Harbiye yeni sezonu ile yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Dizinin yeni bölümlerinde ise diziye yeni bir oyuncu dahil edildi. Daha önce Selena ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan Serkan Şenalp yeni sezon da Fatih Harbiye dizisinde rol alacak.

Fatih Harbiye Dizisi Bora Kimdir, Serkan Şenalp Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler

SERKAN ŞENALP KİMDİR?

6 Ocak 1986 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu ilk televizyon deneyimini İlk Göz Ağrısı dizisinde Meriç karakteri ile yaptı. 

Daha sonra bir çok dizide rol alan Serkan Şenalp bir dönemin efsane dizisi olan Selena dizisinde Ozan karakterini canlandırmıştır ve bu dizi ile yıldızı parlamıştır. 

Bir çok reklam filminde rol alan Serkan Şenalp Kocaeli Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümünde öğrenimini devam ettirmektedir. 


SERKAN ŞENALP OYNADIĞI DİZİLER

İlk Aşkım
İlk Göz Ağrısı
Selena
Kızım Nerede
Hayat Devam Ediyor
Yağmurdan Kaçarken


SERKAN ŞENALP FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ











fatih harbiye dizisi bora kimdir, serkan şenalp kimdir, serkan şenalp kaç yaşında, serkan şenalp nereli, serkan şenalp boyu, serkan şenalp biyografisi, serkan şenalp hayatı, serkan şenalp fotoğrafları, serkan şenalp resimleri, serkan şenalp oynadığı diziler, serkan şenalp oynadığı reklamlar, serkan şenalp selena, serkan şenalp fatih harbiye bora, serkan şenalp en son hangi dizilerde oynadı, serkan şenalp yeni dizisi, serkan şenalp sevgilisi, fatih harbiye bora ile pelin, serkan şenalp vikipedi, serkan şenalp hayat devam ediyor,www.diziveoyunculari.blogspot.com.tr serkan şenalp kızım nerede, serkan şenalp yağmurdan kaçarken, serkan şenalp sevgilisi kim, fatih harbiye boranın gerçek adı ne, serkan şenalp fatih harbiye rolü, serkan şenalp neslihan atagül

0 yorum:

Yorum Gönder