4 Eylül 2014 Perşembe

Aşktan Kaçılmaz Dicle (Nilay Cafer) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrfları

AŞKTAN KAÇILMAZ DİZİSİ DİCLE


Star Tv yeni yayın dönemine iddialı giriyor. Yeni yayın döneminde bir çok dizi yayınlayacak olan kanalın iddialı dizilerinden biri de Aşktan Kaçılmaz dizisi usta oyuncu kadrosu ile Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk ve Ceren Hindistan'ın paylaştığı dizi şimdiden merak uyandırdı.

Diğer önemli rollerinde ise Umut Karadağ, Macit Sonkan, Seray Gözler, Ayten Soykök yer alıyor.

Dizinin konusu kadar oyuncuları da dikkat çekiyor dizi Eylül ayında Star Tv'de izleyici ile buluşacak.

Mardin’de yöreye has acımasız kanunların, adalet sorgusu, intikam ve her türlü kanunsuzluğun gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı, dizinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstleniyor.

Aşktan Kaçılmaz Dizisi Dicle Kimdir, Nilay Cafer Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler

NİLAY CAFER KİMDİR?

4 Kasım 1988 Samsun doğumlu olan Nilay Cafer aslında resim öğretmenliği okuyormuş. Dayısını ziyarete Sinop'a giden Nilay Cafer orda dizi çekildiğini öğrenir ve kuzenleri ile bakmaya gider.

Parmaklıklar Ardında dizisinin çekimleri Sinop'ta yapılıyormuş Nilay Cafer'i gören yönetmen rol teklif eder ve Nilay Cafer'in oyunculuk serüveni bu şekilde başlar.

Daha sonra Unutulmaz, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Herşey Yolunda Merkez'in Perisi olarak çıktı karşımıza. Yunus Emre: Aşkın Sesi filminde Balım kız rolünü canlandırdı.

Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzelimiz yeni sezonda Mardin'de çekimleri devam eden Aşktan Kaçılmaz dizisinde Dicle olarak çıkacak karşımıza. Nilay Cafer 1.68 boyunda 50 kilo ağırlığındadır.

NİLAY CAFER ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Parmaklıklar Ardında
Araf Zamanı
Unutulmaz
Fatmagül'ün Suçu Ne
Herşey Yolunda Merkez
Yunus Emre: Aşkın Sesi
Aşktan Kaçılmaz

NİLAY CAFER FOTOĞRAFARI - RESİMLERİ











aşktan kaçılmaz dizisi dicle kimdir, nilay cafer kimdir, nilay cafer kaç yaşında, nilay cafer nereli, nilay cafer boyu, nilay cafer biyografisi, nilay cafer hayatı, nilay cafer kilosu, nilay cafer sevgilisi, nilay cafer yeni dizisi, nilay cafer nasıl ünlü oldu, nilay cafer nasıl oyuncu oldu, nilay cafer oynadığı diziler, nilay cafer oynadığı filmler, nilay cafer fotoğrafları, nilay cafer resimleri, nilay cafer aşktan kaçılmaz dizisinde ki rolü nasıl, nilay cafer aşktan kaçılmaz dicle fotoğrafları, nilay cafer aşktan kaçılmaz dicle resimleri, nilay cafer en son hangi dizide oynadı, nilay cafer herşey yolunda merkez peri, nilay cafer, nilay cafer hayat hikayesi, aşktan kaçılmaz berat ile dicle fotoğrafları, nilay cafer aşktan kaçılmaz berat, nilay cafer bilal yörük resimleri, nilay cafer bilal yörük fotoğrafları, nilay cafer güzel resimleri, nilay cafer daha önce nerde oynadı, nilay cafer sevgilisi kim, nilay cafer bilal yörük, 

0 yorum:

Yorum Gönder